Fiskars rakentajan vasara M 16oz/13.5
Fiskars rakentajan vasara M 16oz/13.5

Fiskars rakentajan vasara M 16oz/13.5"

39,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Rakentajan vasara M 16oz/13.5", jossa uniikki tärähdystä vaimentava teknologia. Suora sorkka helppoon naulan poistoon ja muihin purkutöihin.

Saatavuus Varastossa

Täydellinen työkalu listojen ja kaapistojen asentamiseen tai muuhun tarkkuutta vaativaan työhön. Viimeistelyvasarassa on patentoitu IsoCore™ tärähdyksen vaimennusmekanismi, joka vähentää tärähdystä ja värähtelyä jopa 70 prosenttia. Tällä tehokkaalla viimeistelyvasaralla saat työhösi viimeisen silauksen, vähentäen samalla lihasrasitusta ja nivelkipuja. Ensiluokkaisesta teräksestä taottu vasara on tasapainotettu täydellisesti, jotta jokainen isku olisi mahdollisimman tarkka ja tehokas.

Patentoitu ja alan johtava IsoCore™ tärähdyksen vaimennusmekanismimme vaimentaa iskusta aiheutuvat tärähdykset ja värähtelyt kehoon kohdistuvan rasituksen minimoimiseksi ja kaksikerroksinen kahvarakenne poistaa jälkivärähtelyn.

Kahvan muotoilun ansiosta vasara istuu käteen varmasti ja miellyttävästi, teitpä sitten kevyttä viimeistelyä tai isket täydellä voimalla. Sorkan avulla vedät naulat ulos helposti ja nopeasti. Kahvan pintakuvioinnin ansiosta otteesi pitää ja vältyt rakoilta.

Pituus:
32 mm
Korkeus:
342 mm
Leveys:
136 mm
Paino:
0.82 kg